FAQ

[vc_row][vc_column][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][headings heading_color=”#dd3333″ separator=”line” heading=”BESTELLING & LEVERING”]

 

 

[/headings][accordions][accordion heading=”Waar is mijn bestelling?”]

Je ontvangt van ons een bevestiging per e-mail wanneer wij je bestelling hebben verzonden. In deze bevestiging vind je ook het track & trace nummer van postNL. Via de bijhorende link en via www.postnl.nl kan je jouw bestelling volgen.

Tip: Download de postNL App, dan ontvang je van postNL automatisch een melding

 

[/accordion][accordion heading=”Wat is de levertijd?”]

Bestellingen die voor 16:00 geplaatst zijn worden dezelfde dag verzonden.

 

[/accordion][accordion heading=”Hoe verander ik mijn woonadres?”]

Wij kunnen je adres alleen veranderen indien wij je bestelling nog niet hebben verzonden. Stuur ons zo snel mogelijk een e-mail met de juiste adres gegevens, zodat wij het hopelijk tijdig voor je kunnen
aanpassen.

 

[/accordion][accordion heading=”Ik heb mijn bestelling niet ontvangen?”]

Dat is vervelend, soms kan het voorkomen dat je de bestelling niet hebt ontvangen. Dit kan meerdere oorzaken hebben, om dit goed voor je uit te zoeken willen wij je vragen om een e-mail te sturen naar webshop@fawzclothing.com

 

[/accordion][accordion heading=”Ik heb een verkeerd e-mail adres ingevuld en daarom geen orderbevestiging ontvangen?”]

Wij sturen de orderbevestiging altijd naar het door bij ons geregistreerde email adres. Indien je een verkeerd e-mail adres hebt opgegeven en je jouw orderbevestiging alsnog wilt ontvangen kan je het beste een e-mail sturen naar webshop@fawzclothing.com. Wij kunnen het e-mail adres dan voor je aanpassen en
de orderbevestiging opnieuw versturen.

 

[/accordion][accordion heading=”Kan ik een bestelling annuleren?”]

Dit is helaas niet mogelijk, als je een bestelling hebt geplaatst bij www.SQlux.com is je bestelling definitief, je kunt de bestelling dan niet meer annuleren. Uiteraard kan je de bestelling wel retourneren wanneer je jouw bestelling ontvangt.

Let op: Je retourzending moet in dit geval ook aan alle retourvoorwaarden voldoen. Het retourneren van je bestelling is voor eigen rekening.

 

[/accordion][accordion heading=”Kan ik mijn bestelling op een ander adres laten bezorgen?”]

Natuurlijk! Wanneer jij je bestelling plaatst en je bent in onze checkout dan vink je ‘gebruik factuur adres voor verzending’ uit en dan komt er automatisch een veld waarin jij het andere adres kan invullen.

 

[/accordion][accordion heading=”Hoe wordt mijn bestelling bezorgd?”]

Wij versturen al onze bestellingen via PostNL. Als je je bestelling wilt volgen dan kan dat met de bijhorende track en trace code. De track en trace code vind je in de bevestiging van de e-mail die wij hebben verstuurd.

 

[/accordion][accordion heading=”Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen van mijn bestelling, wat kan ik het beste doen?”]

Er bestaat een kans dat je bevestigingsmail in de spambox terecht is gekomen, kijk daarom eerst even in je spambox. Mocht er geen bericht in je spambox binnen gekomen zijn dan bestaat er een kans dat je een verkeerd e-mail hebt ingevuld. Stuur dan een e-mail naar webshop@fawzclothing.com.

 

[/accordion][accordion heading=”Ik heb mijn bestelling te laat binnen?”]

Helaas kan het soms door drukte bij postNL langer duren voordat je pakket bezorgd wordt. Wij doen altijd ons uiterste best om het zo snel mogelijk naar je te versturen.
In de e-mail die je van ons hebt ontvangen vind je de track en trace code waarmee jij jouw pakketje kan volgen.

 

[/accordion][accordion heading=”Hoe zijn de verzendkosten?”]

Alle informatie over de verzondkosten zijn te vinden onder Verzenden & Retour.

 

[/accordion][accordion heading=”Wat is de standaard levertijd?”]

Over het algemeen zal je bestelling binnen Nederland binnen 1-2 werkdagen binnen komen. Alle informatie over levertijden is te vinden onder Verzenden & retour.

 

[/accordion][accordion heading=”Mijn track & trace code werkt niet, wat kan ik het beste doen?”]

Wanneer je van ons een track & trace code ontvangt kan het 24 uur duren voordat de tracking details zichtbaar zijn. Vanaf dat moment kan je ook pas je pakketje volgen. Een andere mogelijkheid is dat er een technische storing is waardoor je een foutmelding krijgt. Vaak helpt het dan om je track en trace code te kopiëren en te plakken in PostNL. Mocht je hiermee niet geholpen zijn, dan wil ik je vragen om een e-mail te sturen naar webshop@fawzclothing.com.

 

[/accordion][accordion heading=”Waar vind ik mijn track & trace code?”]

Zodra je bestelling is afgerond bij ons ontvang je van ons een track en trace code per e-mail. Hier vind je jouw track & trace code.

 

[/accordion][accordion heading=”Ik heb een verkeerde maat, artikel of kleur opgestuurd gekregen, wat kan ik het beste doen?”]

Helaas kan het soms voorkomen dat je een verkeerde maat, artikel, of kleur ontvangt. Onze oprechte excuses hiervoor! Wanneer dit is gebeurt, wil ik je vragen om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen via webshop@fawzclothing.com. Wij zullen jou dan zo snel mogelijk helpen en dit oplossen!

[/accordion][/accordions][/vc_column][vc_column width=”1/2″][headings heading_color=”#dd3333″ separator=”line” heading=”BETALEN”]

 

 

[/headings][accordions][accordion heading=”Welke betaalmogelijkheden zijn mogelijk?”]

Bij FAWZCLOTHING vinden wij het belangrijk dat je via diverse manieren kan betalen daarom heb je de volgende keuze mogelijkheden:

  • IDEAL
  • VISA
  • MASTERCARD
  • PAYPAL

 

[/accordion][accordion heading=”Waar kan ik mijn factuur vinden?”]

Zodra je een bestelling bij ons hebt geplaatst krijg je een e-mail van ons op het e-mail adres welke je bij ons hebt geregistreerd. Op dit e-mail adres ontvang je van ons je factuur/order bevestiging.

 

[/accordion][accordion heading=”Hoe gebruik ik mijn kortingscode?”]

Je kunt je kortingscode verzilveren in je winkelmandje. Je moet dan je code invullen bij ‘kortingscode’ en dan op het vinkje klikken.

 

[/accordion][accordion heading=”Hoe lang duurt het voordat mijn betaling is verwerkt?”]

Over het algemeen ontvangen wij de betaling heel snel, het maakt in deze niet uit voor welke betaalmethode je hebt gekozen.

 

[/accordion][/accordions][headings heading_color=”#dd3333″ separator=”line” heading=”RETOURNEREN & RUILEN” heading_typograpy=”” subheading_typograpy=”” heading_spacing=”” subheading_spacing=””]

 

 

[/headings][accordions][accordion heading=”Aan welke voorwaarden moet mijn retour voldoen?”]

· Retouren dienen binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd te worden
· Alle producten dienen ongedragen en in goede staat te zijn
· Let op make up, vlekken, beschadigingen en/of sterke geuren
· Het aanhang kaartje mag niet losgemaakt zijn
· Alle retouren worden goed gecontroleerd
· Het retourformulier dient volledig ingevuld te worden
· Indien het retour niet aan alle eisen voldoet, wordt het teruggestuurd
· Retourkosten zijn voor eigen rekening
· Retouren worden binnen 10 werkdagen verwerkt

[/accordion][accordion heading=”Wanneer krijg ik mijn geld terug?”]

Zodra wij je retour hebben verwerkt duurt het gemiddeld 3 tot 5 werkdagen voordat de administratieve verwerking zichtbaar is. Dit is afhankelijk van voor welke betaalmethode je hebt gekozen.

 

[/accordion][accordion heading=”Wat is jullie retour adres?”]

Retouren dienen ten alle tijden verstuurd te worden naar ons adres.

FAWZ CLOTHING
BROEKSTRAAT 32
6828 PZ ARNHEM, NETHERLANDS

Wij adviseren om je retourpakket altijd met een track en trace code naar ons te versturen. Mocht het pakket bijvoorbeeld kwijtraken dan kan er een onderzoek gestart worden bij de bezorgdienst.

Let op: Wanneer jij je retourzending retourneert naar een ander adres dan bovenstaand beschreven, dan kunnen wij deze helaas niet in behandeling nemen!

 

[/accordion][accordion heading=”Hoeveel zijn jullie retourkosten?”]

De retourkosten zijn voor eigen rekening.

 

[/accordion][accordion heading=”Zijn er artikelen die ik niet kan terugsturen?”]

Sieraden en alle andere accessoires kunnen niet geruild of geretourneerd worden. Dit staat aangegeven bij de beschrijving van de producten.

 

[/accordion][accordion heading=”Hoe kan ik een item retourneren?”]

Zodra jij hebt besloten om je bestelling aan ons te retourneren dient je bestelling aan onze algemene retourvoorwaarden te voldoen. Het retour dient aangemeld te worden via ons webshop@fawzclothing.com waarna
je een retourformulier toegestuurd krijgt. Deze dient ingevuld te worden en naar ons toe gestuurd te worden. Je mag het pakket dan adresseren aan ons adres.
FAWZ CLOTHINH, BROEKSTRAAT 32, 6828 PZ ARNHEM, NETHERLANDS

Let op: De kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening!

 

[/accordion][accordion heading=”Kan ik alle artikelen die ik via de webshop heb besteld, ruilen?”]

Nee, alle artikelen die niet voldoen aan onze algemene retourvoorwaarden zie (‘aan welke voorwaarden moeten mijn retour voldoen’) kunnen wij niet in behandeling nemen.

Op het moment dat wij constateren dat het item niet aan de retourwaarden voldoet zullen wij het zo snel mogelijk terugsturen. De kosten hiervoor zijn voor eigen rekening.

Let op: Sieraden en alle andere accessoires kunnen ook niet geruild of geretourneerd worden.

[/accordion][accordion heading=”Ik wil mijn bestelde item(s) omruilen voor een andere maat/kleur, kan dat?”]

Natuurlijk! Bij je bestelling heb je een retourformulier gekregen. Wanneer je dit formulier volledig invult en de bestelling aan ons retourneert kunnen wij dit voor je in orde maken. Wij sturen het nieuwe item per post toe wanneer wij jouw retourzending hebben ontvangen. Het versturen van het nieuwe artikel is voor
onze rekening.

 

[/accordion][/accordions][headings heading_color=”#dd3333″ separator=”line” heading=”SERVICE & CONTACT”]

 

 

[/headings][accordions][accordion heading=”Hoe kan ik het beste contact opnemen met FAWZ?”]

Voor vragen is onze zijn wij via e-mail bereikbaar. Webshop@fawzclothing.com. Wij proberen onze mails altijd zo snel mogelijk te beantwoorden.
Let op: Verstuur de vraag die je hebt naar het juiste e-mail adres.

 

[/accordion][accordion heading=”Wettelijke garantie?”]

Wanneer je een bestelling bij ons plaats is de wettelijke garantie van toepassing.
Wettelijke garantie houdt in dat het artikel datgene moet doen wat je als consument in alle redelijkheid mag verwachten. Er is geen wettelijk termijn aan deze garantie verbonden omdat het per artikel verschillend is wat je als consument mag verwachten.

 

[/accordion][accordion heading=”Hoe bepaal ik de juiste maat en pasvorm?”]

De meeste producten vallen bij ons op maat, soms vindt er een uitzondering plaats. Mocht het artikel een uitzonderlijke pasvorm hebben zullen wij dit vermelden bij de productomschrijving van het artikel.

[/accordion][/accordions][/vc_column][vc_column][/vc_column][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.